KERESÉS
- RSS hírcsatorna
        NAPTÁR
        TABELLA

Hely Csapat Pont
1. Taksony SE 40
2. Pilisi LK-Legenda Sport 35
3. Dabas-Gyón FC 34
4. Nagykáta SE 31
5. Fémalk-Dunavarsány TE 27
6. Nagykőrös Kinizsi FC 26
7. Viadukt SE 24
8. Maglód TC 20
9. Százhalombatta LK 18
10. Gödöllő SK 17
11. Tápiószecsõ FC 16
12. Tököl VSE 15
13. Szigetszentmiklós TK 12
14. FC Dabas II 10
15. Szentendre 9
16. Sülysáp SE 08.forduló, 2017. szeptember 30.
 
Tápiószecső FC – Nagykáta SE 2-2(1-0)
Tápiószecső, 250 néző
Vezette: Szalai Z. (Bíró R., Fekete Sz.)
 
Tápiószecső FC: Hesz Gy. – Királyvári A. (Piros G., a 65.percben), Tell T., Németh I., Süli Sz. – Husza Á. (Horváth M., a 75.percben), Juhász B., Králik B., Dombai D. (Minkó N., a 80.percben), Erdélyi Zs. – Varga V. (Mázsás M., a 75.percben) Edző: Szatmári Márton
Nagykáta SE: Bajusz Sz. – Czakó II. N., Lovasi B., Balogh I., Dancsa M. – Lakatos B. (Krasniqi J., a 72. percben), Sztehlik G., Sárközi Sz., Mányi Zs. (Schmikl N., a 80. percben) – Szalkai P., Mányi D.  Edző: Tóth Imre.
 
 
A mérkőzés krónikája:
Elérkezett a várva várt Tápiómenti rangadó, őszön Tápiószecsőn került megrendezésre az első derbi a 8. fordulóban. Elég sok szurkoló is érkezett a 'szecsői sporttelepre, élénk érdeklődés övezte az élbolyban tanyázó Nagykáta vendégjátékát. Igaz az utóbbi hetekben mi is formába lendültünk, így igencsak érdekes és izgalmas mérkőzésre volt kilátás. Ismerkedni nem is kellett a játékosoknak, hiszen már évek óta jó ismerősök a két csapat egymásnak. Egyből belecsaptak a játékosok,majd az első negyedóra után valamelyest mi tűntünk magabiztosabbnak, hiszen egy-egy ritmusváltás után rést tudtunk találni a 'káta védelmében, igaz nagy helyzetbe nem tudtunk kerülni. A 'Káta viszont fürgelábú játékosai révén párszor remek kontrát tudott vezetni, de lövéseik célt tévesztettek. Végig küzdelmes volt az első félidő is, de az a pici nüansznyi fölényünk a szünet előtt gólban is megmutatkozott, egy szöglet után Tell Tomi fejelt a túlsó ötösről a vendégek kapusa felett a léc alá. A második félidőre viszont egy agresszívabb Nagykáta jött ki, és villámgyorsan egyenlítettek is. Egy oldalvonal mellől beívelt szabadrúgásra érkeztek középen, de Sztehlik mindenkit megelőzve a meglepett Hesz mellett a kapu közepébe csúsztatott. A gól felhozta a vendégeket és ők kerültek magasabb sebességbe, ami többször is meleg helyzetet okozott a kapunk előtt. Volt amit sikerült kibekkelnünk, de a 63.percben Szalkai lövése után a kapufáról bepattanó labdánál már nem volt szerencsénk sem. Szerencsére nem törtünk össze a bekapott gólok után, megpróbáltunk gyorsan egyenlíteni, de Juhász lövését kitenyerelte a 'kátai kapus. A lendület nem tört meg, és egy beívelés után Pirost kilökték a labda alól a tizenhatoson belül, majd Szalai befújta a jogos büntetőt. Králik ismét magabiztosan lőtte be a tizenegyest, így sikerült kiegyenlítenünk. A hátralévő negyedóra ismét izgalmas volt, hiszen mindkét csapat a győzelemre törekedett, egyiknek sem volt elég az egy pont. Előbb Balogh előtt adódott egy kihagyhatatlan helyzet, de a labda mellé rúgott pár méterre a gólvonal előtt, majd nem sokkal a vége előtt nálunk lehetett volna a slusszpoén, de Piros a felső lécet találta el, majd a labda a gólvonal innenső oldalára pattanva került vissza a mezőnybe, így maradt a döntetlen. Ezzel a pontosztozkodással mindkét csapat elégedett lehet, hiszen mindent megtettek a sikerért, s a szurkolók is jól szórakozhattak, hiszen gólgazdag mérkőzést láthattak, és egyik fél csapata sem zárt vereséggel a mai napon. Tavasszal jöhet a remélhetően ilyen izgalmas visszavágó!  
 
 
Tápiószecső FC - Nagykáta SE 2-2(1-0)
Gólszerzők: Tell T. (42.perc), Králik B. (11-esből, 74.perc) ill. Sztehlik G. (49.perc), Szalkai P. (63.perc)

 
[ info@tapioszecsofc.hu ] [ bárminemű újraközléshez a tapioszecsofc.hu engedélye szükséges 2002- 2018]