KERESÉS
- RSS hírcsatorna
        NAPTÁR
        TABELLA

Hely Csapat Pont
1. Taksony SE 40
2. Pilisi LK-Legenda Sport 35
3. Dabas-Gyón FC 34
4. Nagykáta SE 31
5. Fémalk-Dunavarsány TE 27
6. Nagykőrös Kinizsi FC 26
7. Viadukt SE 24
8. Maglód TC 20
9. Százhalombatta LK 18
10. Gödöllő SK 17
11. Tápiószecsõ FC 16
12. Tököl VSE 15
13. Szigetszentmiklós TK 12
14. FC Dabas II 10
15. Szentendre 9
16. Sülysáp SE 05. forduló

Tápiószecső FC - Valkó KSK 9-0 (6-0)
2017.10.08. 10:00, Tápiószecső
vezette: Nemes Dávid, Józan Szabolcs

Tápiószecső FC
kezdő: Kammermann (0) - Bata (6), Bánfi (7), Békés (6), Süli (7) - Muraközy (6), Gulyás (6), Németh (7) - Tóth (6), Szilágyi (8), Lesti (6)
csere: Csapó (6), Simoncsik (6), Mészáros (6), Szabó (6)

Valkó KSK
kezdő:Varga - Dobos, Radics, Lakatos, Radics - Balogh, Radics, Rostás - Darányi, Bényi, Tóth
csere: Radics

Már a mérkőzés elején gyorsan eldőlt a győztes kiléte, egy szöglet után Bánfi Zs. szerezte meg a vezető találatot, majd pár perc múlva újra zörrent a valkói háló. Bár a vendégek nem törtek meg, de végig uraltuk a mérkőzést, és szinte folyamatosan a térfelükön folyt a játék, s a szünetig 6-0-ra elhúztunk. A folytatásban sem tört meg a lendület, de ezúttal a góllövés már nem ment annyira, mint az első játékrészben, bár újabb három gól született, de csaknem akart megszületni a kétszámjegyű győzelem, amely annak is köszönhető volt, hogy ötször a kapufát találtuk el.

Gólszerzők: Szilágyi L. 5 (8., 34., 39., 57., 89.perc), Bánfi Z. 2 (5., 20.perc), Süli Sz. (24.perc), Németh I. (58.perc) 
Sárga lap: Szilágyi ill. Radics P. Radics D.
Jók: az egész csapat

Edzői nyilatkozat:
Minik Gábor:
"Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, ám hiányérzet lehet bennem, hiszen rendkívül sok helyzet kimaradt. A múltheti vereséget remélhetőleg kihevertük és várjuk a következő megmérettetéseket."

4. forduló
 
UFC Gyömrő - Tápiószecső FC 2-1 (1-1)
2017.10.01. 12:00, Gyömrő
vezette: Szeleczky Gábor, Kacsó István, Horváth Antal
 
UFC Gyömrő:
kezdő: Nyerges - Kirchhof, Szekszárdi, Szládek, Gál -Jámbor, Kovács, Gerbovits - Horváth, Sebők, Bura
csere: Jands, Tóth, Juhász, Gulyás, Szabó, Rupp
 
Tápiószecső FC:
kezdő:Kammermann (7) - Mészáros(5), Minkó (5), Husza (5), Békés (5)- Bata (5), Gulyás (5), Balla (5)- Tóth (5), Szilágyi (5), Lesti (5)
csere:Csapó (5), Szabó (5)


U19-es csapatunk Gyömrőre látogatott vasárnap délelőtt, ahol az eddig szintén hibátlanul menetelő hazai csapat ellen került sor a bajnokság negyedik fordulójának rangadójára. A gyors gólváltást követően egy inkább küzdelmes, mint látványos mérkőzést láthatott a közönség, melyet a 80. percben egy szöglet után szerzett találattal döntött el a hazai csapat.

Gólszerzők: Jámbor B., Kirchhof G. ill. Balla Cs.
Sárga lap: Szládek, Jámbor, Horváth, Bura ill.Gulyás, Békés
Jó(k): Kammermann

Edzői nyilatkozat:
Szathmári Márton:
"Az első félidőben ellenfelünknek méltó partnerei voltunk, nem is értem, mi történt a szünet után. Kapusunk tartotta a lelket bennünk. Reméljük a jövőhéten feledtetni tudjuk ezt a csorbát."

3. forduló
 
Tápiószecső FC 5-0 Szentmártonkátai SE (3-0)
2017.09.23. - szombat 10:00, Tápiószecső
Vezette: Molnár Márk, Nemes Dávid
 
Tápiószecső FC:
kezdő: Kammermann (0) - Minkó (6)- Süli (6)-Békés (6)- Bánfi (5) - Muraközy (5), Gulyás (5), Erdélyi (6) - Tóth (5), Lesti (6), Szilágyi (7)
csere: Csapó (5)
 
Szentmártonkátai SE:
kezdő: Pesti - Vlász, Molnár, Sziráczki, Porzó - Balogh, Sörös, Balázs, Rostás - Rónaszéki, Agócs
csere: Pecsérke, Tatár, Balogh
 
 
Két 100%-os, mit több szomszádvár találkozott ma Tápiószecsőn. A gyors ismerkedés után negyedóráig nem történt semmi különös, majd a 15.percben megszereztük a vezetést, majd rá két percre megdupláztuk előnyünket. Ez kissé visszavetette a vendégeket, majd egy játékvezetői sértegetés után meg is fogyatkoztak. Sajnos emberelőnyünket nem használtuk ki, nem tűnt fel, hogy többen vagyunk. Ennek ellenére a szünet előtt belőttük harmadik találatunkat. A fordulás után jó pár ziccerig kidolgozott helyzetünk akadt, de a kapus jól védett, így nem dőlt el végleg a találkozó. Ezután a vendégek is feljebb jöttek, előttük is akadt egy-két helyzet, de szerencsére ők is pontatlanok voltak. A mérkőzés hajrájában elfáradtak, és az újabb helyzeteink közül kettőt belőve magabiztosa győzelmet arattunk a rangadón.

 
Gólszerzők: Szilágyi 4. Erdélyi Zs.
Sárga lap: Minkó, Gulyás, Békés ill. Molnár
Kiállítva:  Sziráczi (a játékvezető megsértéséért)
Jók: Szilágyi, Erdélyi, Minkó, Békés, Süli
 
Edzői nyilatkozat:
Szathmári Márton:
"Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, ám ez a lendületesség, dinamika a kiállítás után alább hagyott. Koncentráltabb játékot vártam volna a fiúktól, de az eredmény így is szép - jár a gratuláció!"

Vasárnap, borongós időben játszottunk Hévízgyörkön. A mérkőzést végig a kezünkben tartva, magabiztosan játszva sikerült az újabb három pontot begyűjtenünk. A jövő héten így szomszédvár-rangadóval folytathatjuk a bajnokságot, a szintén 100%-os Szentmártonkáta ellen.

Hévízgyörki SC 0-6 Tápiószecső FC (0-4)
2017.09.17. 12:30, Hévízgyörk
Vezette: Cserni Tamás, Gubányi Gergely

Tápiószecső FC:
kezdő: Mészáros (0) – Bata (7), Ficsor (7), Békés (7), Bánfi (7) – Muraközy (7), Németh (7), Gulyás (7) – Tóth (7), Balla (8), Lesti (7)
csere: Csapó (7) Ficsor helyett

Hévízgyörki SC:
kezdő: Köles – Reményi, Kovács, Torda, Serfőző – Zámbó, Szilágyi,  Deme, Fera –Tüdős, Fercsik
csere: Magda, Fazekas, Reményi, Bolbás, Gódor, Sápi

Csapatunk a mai napon Hévízgyörkön vendégszerepelt. Viszonylag gyorsan az ellenfél tudtára adták a fiatalok, hogy ezen a meccsen nem lehetséges más eredmény, mint ’szecsői győzelem. Letámadásokat lövések követték, majd a lövéseket pedig gólok. Ebben a csapatkapitány, Balla Cs. vállalt főszerepet, aki 3 góljával a hazaiak lelkesedését és kedvét gyorsan el is vette. Az igen esős mérkőzésen a második félidő kevésbé volt gólokban gazdag, de a végén Csapó klasszis mélységi passzát Lesti fejezte be góllal, mely méltó lezárása volt ennek a mérkőzésnek.

 

Gólszerzők: Balla Cs. 3, Gulyás P., Ficsor M., Lesti M.
Sárga lap: Zámbó, Deme, Fera ill. Gulyás, Csapó
Jók: az egész csapat

Edzői nyilatkozat:
Németh István játékos-edző:

„Szokták mondani, hogy a jó rajt akár Karácsonyig is kitart. Nos, azt gondolom, joggal bízhatunk ebben. Az eredmény egyáltalán nem túlzó, sőt ellenfelünkre nézve hízelgő. A csapat a második félidőre visszaesett egy kicsit, tovább kell dolgozni, hogy ami ma 45 percig ment, az a következő hetekben tartson ki a 60-70. percig is, vagy éppen tovább. Remek a csapatszellem, ez kell a továbbiakban is.”